Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Şehzadeler'den Engelsiz Park
 Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, bazı mahallelerde yapımı süren yeşil alan ve park alanlarında incelemelerde bulundu. Başkan Çelik bu kapsamda, Kazım Karabekir, Ahmet Bedevi ve Şehitler Mahallelerinde yapımı devam eden parkları inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mevcut park alanlarında engelli çocuklarında rahatça oynayabileceği engelsiz parkların yapılacağını ifade eden Başkan Çelik, “Şehrimizdeki parklarımızda düzenlemeler yapıyoruz. Parklarımızda fiziki düzenlemeler yapıyoruz ve tüm parklarımızda çimlendirme çalışmaları yapıyoruz. Şehzadeler ilçesindeki parklarımızda iyileştirme çalışmaları ve oyun grupları da yapacağız. Manisa’da bir ilk olarak engelli çocuklarımız için engelsiz parklar yapacağız. İlk etapta ilçemizdeki parkların bazılarında engelsiz park alanları yapacağız. Bu sayede engelli çocuklarımız da rahatlıkla oyun parklarından istifade edebilecekler. Sonraki dönemde ihtiyaç olması durumunda parklarımızda engelsiz çocuk parklarını yapmaya devam edeceğiz. Baharın gelmesiyle vatandaşlarımızın rahat nefes alabilecekleri, akşamları çaylarını alıp oturup sohbet edebilecekleri parklarımızı hazırlıyoruz. Her şey Şehzadelerimiz için diyor parklarımızın tüm vatandaşlarımıza hayırlısı olmasını diliyorum” dedi.



Yapılan çalışmalardan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Şehitler Mahalle Muhtarı Hasan Dalgızlar, Başkan Çelik ve personele teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel