Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

Şehzadeler’de meslek edindirme kursları başladı

Şehzadeler Belediyesinde meslek edindirme kursları başladı. hasta kabul sekreterliği, ney kursu, Kur’an-ı Kerim ve İngilizce branşlarında başlayan kurslara toplamda 110 kursiyerin başvurduğunu ifade eden Başkan Çelik, ilerleyen dönemlerde yeni kurslarında açılacağını belirtti.

Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezi bünyesinde açılan 4 meslek edindirme ve kültür sanat kursu geçtiğimiz gün başladı. Hasta kabul sekreterliği, ney kursu, Kur’an-ı Kerim ve İngilizce kurslarında toplam 110 kursiyer eğitim görmeye başladı. Alanında uzman kurs öğretmenlerinin verdiği kursların tamamlanmasının ardından başarılı kursiyerler milli eğitimden onaylı sertifika sahibi olacaklar. Meslek edindirme kurslarının kapsamının ilerleyen dönemlerde genişleyeceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Geçtiğimiz haftalarda kayıtlarını başlattığımız 4 farklı branştaki kurslarımıza başvuruda bulunan toplam 110 kursiyerimiz Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezinde kurs görmeye başladı. İlk etapta hasta kabul sekreterliği, ney, Kur’an-ı Kerim ve İngilizce branşlarında başlayan kurslarımız ilerleyen dönemlerde artarak devam edecek. Bu kurslarımıza katılan öğrencilerimiz gerekli şartları tamamlayıp sınavlardan da gerekli notları aldıktan sonra Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından onaylı sertifika almaya hak kazanacaklar. Bu kursiyerlerimiz daha sonrasında bu belgeler ile kendilerine iş bulma imkanına kavuşabilecekler. Kurslarımız, yoğun talep sayısına göre hem sabah saatlerinde hem de akşam saatlerinde olmak üzere iki farklı saatte verilebilecek” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şehzadelerBelediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel