Öne Çıkanlar nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu mısırdaki idam kararları genel kurmay başkanlığı

Şehzadeler'in Hediyeleri Köy Kooperatiflerinden

 Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Köy Kooperatifleri Birliği Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Kavas’a tebrik ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyarette Başkan Çelik’e belediye meclis üyesi Mehmet Emin Çipiloğlu da eşlik ederken, kadın Koop yöneticisi Erdem Kutlar da hazır bulundu.

Köy Kooperatifi ile bir takım ortak projeler yapmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Çelik, “Değerli Mehmet ağabeyimiz bizim açımızdan değerli bir insandır. Çalışılmaları ile örnek bir şahsiyet, gönül insanı ve verilen her türlü görevi en iyi şekilde yerine getiren meclis üyelerimizden bir tanesidir. İnanıyorum ki Köy Koop. Başkanlığını ile birlikte de Kooperatifçiliğe ve köylülerimize ciddi hizmetlerde bulunacaktır. Bugüne kadar biz her zaman değerli Mehmet Kavas ağabeyimizin yanındaydık. Bundan sonrada yanında olmaya devam edeceğiz. Köy Koop. ile bir takım ortak projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak Köy Kooperatifinin yapmış olduğu el ürünlerini satın alarak misafirlerimize hediye etmeyi planlıyoruz. Bu şekilde de kooperatifimize ve üreticilerimize destek olmayı planlıyoruz. Köy Kooperatifinin de hayata geçireceği güzel projeleri olduğunu biliyorum. Bulundukları binada bir gıda satış reyonu açmayı planlıyorlar. Köylü vatandaşlarımızın üretmiş olduğu bazı ürünleri oralarda alarak burada satarak köylülerimize de gelir sağlamış olacaklar. Manisalı vatandaşlarımız organik ürünleri Manisa Köy Kooperatifinden temin edebilecekler. Değerli Mehmet Kavas ağabeyimizin yönetimi ile birlikte güzel projelere imza atacağına inanıyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Manisa Köy Kooperatifleri Birliği Başkanı Mehmet Kavas ise şunları söyledi:

“Köy Kooperatifi Manisa Birliği olarak 21 Temmuz tarihinde yapılan seçimlerde yeni yönetimimiz ile birlikte göreve başladık. Burada çok daha güzel hizmetler yapabilmek için bu göreve talip olmuştuk. İnşallah bu konuda yönetimimiz ile birlikte yoğun bir çalışma içerisinde olacağız. Manisa Köy Kooperatifi üst birliği olarak biz 66 adet kooperatifin bir araya gelmesi ile kurulmuş olan bir birliktir. Biz üst birlik olarak bize bağlı olan diğer kooperatiflerin sorunları ve sıkıntıları için çalışacağız. Kooperatiflerimiz için hangi projeleri yapabileceğimizin çalışmalarını hazırlıyoruz. Bulunduğumuz binamızda bir gıda reyonu ve el dokuması ürünleri standı açarak halka açık satışa başlayacağız. Bütün çalışmalarımızın hayata geçebilmesi için değerli başkanımız ve belediyemizden de destekler bekliyoruz. Birlikte birçok projeye de imza atacağımıza inanıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel