Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Şehzadeler'in 2018 Kadını Çanakkale’yi Gezecek

Şehzadeler Belediyesinin 2014 yılında başlattığı Kültür Gezileri projesi kapsamında bu yıl başlayan ‘2018 yılında 2018 kadınla Şehzadeler’den Çanakkale’ye yolculuk’ projesi başladı. Manisalı kadınların yoğun ilgi gösterdiği proje kapsamında başvurusu alınan 2018 kadın Nisan ayı boyunca her hafta sonu kafileler halinde Çanakkale’ye giderek Çanakkale savaşının yaşandığı mekanları uzman rehberler eşliğinde gezme fırsatı bulacaklar. 
Çanakkale’ye gidecek olan kafileyi uğurlamak üzere Cumhuriyet Meydanına gelen Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, “Başkanımızın bizlere verdiği talimatlar doğrultusunda başlattığımız ‘2018 yılında 2018 kadınla Şehzadeler’den Çanakkale’ye yolculuk’ projesi kapsamında bu akşam sizleri şehitler diyarı Çanakkale’ye uğurluyoruz. Bu gezi kapsamında Çanakkale Savaşında vatanımızı müdafaa eden 253 bin şehidimizi ziyaret edecek ve savaşın yaşandığı yerleri gezip göreceksiniz. Rabbim kazası belasız bir şekilde gidip gelmenizi nasip etsin. Rabbim hayırlı yolculuklar nasip etsin inşallah” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel