Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Şehit Dedesine Kaymakam Pamuk'tan Taziye

Selendi Kaymakamı Erkut Pamuk, ilçeye atandıktan sonra ilk ziyaretini şehit dedesi Ahmet Taşdemir'e gerçekleştirdi. Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde PKK'lı teröristlere gerçekleştirilen operasyonda şehit düşen özel harekat polisi Ahmet Alp Taşdemir'in dedesi Ahmet Taşdemir'e taziye ziyareti gerçekleştiren Kaymakam Pamuk, devletin her zaman vatandaşının yanında olduğunu belirterek, "Devlet halkıyla vardır. Halkı da devletine sahip çıkmalı. Şehidimiz hepimizin şehididir. Ailesi ailemizdir. Her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız. Elleri her zaman devletimizin şefkat dolu sıcak ellerinde kalacaktır" dedi. Şehit dedesi Ahmet Taşdemir ise, “Torunum Ahmet Alp Taşdemir sadece bizim şehidimiz değildir. Türkiye Cumhuriyetinin şehididir. İlçemizdeki görevine yeni başlayan Kaymakamımıza çok teşekkür ederim. Bizleri yalnız bırakmadıklarından dolayı vatanımız sağ olsun" diye konuştu.
Pamuk’un ziyaretine İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Akçakaya, İlçe Emniyet Amiri Metin Demirel, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Çağlar Yılmaz ve İlçe Müftüsü Ramazan Arba ve mahalle muhtarı Hüseyin Çayır da eşlik etti. Ziyaret sırasında Müftü Ramazan Arba tarafından Kuran-ı Kerim okunup dualar edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel