Öne Çıkanlar MUGLADA ZİYARETLERDE BULUNDU Hayaline Doğru Dualarla Pedal Çevirdi TÜGVA Sakal-ı Şerif cumhurbaşkanı erdoğan

Şehidin ismi ölümsüzleşti

Geçtiğimiz yıl Diyarbakır’ın Sur ilçesinde meydana gelen çatışmada hayatını kaybeden Akhisarlı Uzman Çavuş Serdar Denizer’in adı ölümsüzleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehidin adı Cumhuriyet ve Efendi Mahallelerini birbirine bağlayan sokağa verildi. Şehidin ailesi ise duygu dolu anlar yaşadı.
Diyarbakır Sur’da girdiği çatışmada şehit olan Akhisarlı Serdar Denizer’in adının verildiği sokağa giden Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, şehidin ailesi ile görüştü. Cumhuriyet ve Efendi Mahallelerini birbirine bağlayan sokağa çocuklarının isimlerinin verilmesinden dolayı duygu dolu anlar yaşayan Şehit Annesi Ayşe Dudu Altun ve Şehit Babası Tahsin Denizer, şehit evlatlarının adının ölümsüzleştiğini söyledi. Şehit Annesi Altun ve Şehit Babası Denizer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere, sokağa Şehit Serdar Denizer ismi verilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Akhisarşehitölümsüz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel