Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Saruhanlı’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi anlatıldı

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "Gerçekten büyük bir mesafe almışız.Avrupa’daki gazeteler Türkçe manşet atmaya başladılar. Helal olsun Tayyip Erdoğan’a. İşin bu tarafını tebrik etmek lazım" dedi.

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde ’Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi’ konulu konferans düzenlendi. Saruhanlı Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur yer alırken, konferansa çok sayıda vatandaş katıldı. Avrupa’nın maskesinin düştüğünü belirterek, "Türkçe manşet işi hoşuma gitti. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’yi ilk kurduğu dönemde öğrencilerle yapılan bir açık oturuma katılıyor. Orada bulunan öğrencilerden bir tanesi alaycı bir tavırla kurucu liderimize ’Başbakan olursanız yabancı devlet adamlarıyla hangi lisanda konuşacaksınız?’ diye soruyor. Tayyip Bey; ’Türkçe konuşacağım’ diyor. O günden bugüne gerçekten büyük bir mesafe almışız. Avrupa’daki gazeteler Türkçe manşet atmaya başladılar. Helal olsun Tayyip Erdoğan’a. İşin bu tarafını tebrik etmek lazım" diye konuştu.

Avrupa’nın Türkiye üzerindeki hedeflerine ulaşamadığını sözlerine ekleyen Baybatur, Türkleri Anadolu’dan atmak, İslamiyeti ortadan kaldırmak için haçlı orduları kuran Avrupa’nın bugünlerde aynı zihniyetle top yekun ’Hayır’ kampanyası yürüttüğüne dikkat çekti. Baybatur, şöyle konuştu: "Almanya, Hollanda, İsviçre, İsveç, Avusturya, Belçika ve Norveç hepsi saldırıya geçtiler. Referandumda ’Hayır’ çıkması için kampanyalara başladılar. Peki neden? Bu milletin yeniden dirilişini, büyük bir devlet olma yolunda güçlü ve emin adımlarla ilerleyişini gördükleri için, oynadıkları eski oyunların artık bu millete sökmediğini gördükleri için. En son 15 Temmuz gecesi olduğu gibi. Eğer bunlar 15 Temmuz gecesi piyonlarıyla beraber başarıya ulaşmış olsalardı, 70’li yıllarda bu ülkede oynadıkları oyunun farklı bir versiyonunu devreye sokacaklardı. Ardından tıpkı Irak’ta olduğu gibi, Suriye’de olduğu gibi Türkiye’de yaşanacak kaos ortamını gerekçe göstererek müdahale edeceklerdi. Amaç, 1. Dünya Savaşından 100 yıl sonra sınırları yeniden çizmek. Nihai hedef ise Türkiye’yi bölmekti. Netice de bunların hiçbirini beceremediler, başaramadılar. Başaramayacaklarda. Ey Avrupa, çatlasanız da, patlasanız da, ne kadar yerli işbirlikçilerinizle beraber iş tutsanız da bu milletin yerli ve milli has evlatları her zaman anladığınız dilden size gereken cevabı verecektir"

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiMKYK Üyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel