Öne Çıkanlar manisa büyükşehir belediyesi MANİSA BÜYÜKŞEHİR turgutlu saruhanlı

Saruhanlı Belediyespor Muaythai’de madalyalara ambargo koydu

Aydın’da düzenlenen İller Arası Muaythai Zafer Kupası’nda Saruhanlı Belediyesi sporcuları büyük başarıya imza atarak şampiyonanın en başarılı takımı oldu.

30-31 Ağustos 2025 tarihlerinde gerçekleştirilen şampiyonaya Aydın, Manisa, Afyon, Muğla ve İzmir’den toplam 250 sporcu katıldı. Nefes kesen mücadelelere sahne olan organizasyonda Saruhanlı Belediyesi Muaythai takımı 13 birincilik, 10 ikincilik ve 5 üçüncülük elde ederek madalyalara adeta ambargo koydu.

Spor İşleri Müdürü Fatih Korkut, elde edilen başarıdan dolayı gurur duyduklarını belirterek, "Bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve bizlere her zaman destek olan Saruhanlı Belediye Başkanımız Ekrem Cıllı’yı kutluyorum" dedi.

Başkan Ekrem Cıllı da sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel