Öne Çıkanlar derya pekbayık daha eğlenceli hem de eğitim Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu ak parti

Sarıgöl’de yaş üzüm fiyatları yüzleri güldürüyor

Sarıgöl ve çevresinde çekirdeksiz sofralık Sultaniye üzüm kesim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Sarıgöl ve çevresinde 2016 yılı ürünü çekirdeksiz sofralık Sultaniye üzüm kesimlerini hızla devam ettiğini belirten Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen, "Sarıgöl’de 90 bin dekarlık alanda sultaniye üzüm yetiştirilmektedir. Üzüm sezonu başında fiyatlar bizleri üzmüştü. İlk zamanlar yaş üzümlerin kilosu 80 Kuruş ile 1 TL arasında satılırken, ihracatın hız kazanması sonucu şuan Sarıgöl’de yaş üzümlerin kilosu 1,5 TL ile 2 TL arasında alınmaktadır. Bu güzel bir olay. Sarıgöl’de sezon başlamadan önce bağlarımız koruma amaçlı örtü altına alınmıştı. Sarıgöl’de kesilmeye bekleyen 50 bin ton yaş üzüm dalında beklemektedir." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Sarıgöl
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel