Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri ak parti

Sarıgöl’de kitap kurtlarına hediye

Sarıgöl Kaymakamlığı ve Sarıgöl Belediyesinin Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında ortaklaşa düzenledikleri programda, kütüphanelerde en çok kitap okuyan öğrenci ve vatandaşlara çeşitli hediyeler verildi.

Sarıgöl Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyonu Müdürü Akif Kılıçaslan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Programda kütüphanelerde en çok kitap okuyan 23 öğrenci ve vatandaşa ödülleri, Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk tarafından verildi. Törende bir konuşma yapan Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, kitap okumanın önemini dikkat çekerek, ’’Kitap okumak bizim bilgi dağarcığımızı, ufkumuzun genişlemesini sağlar. Zamanımızda artık internet var ama bizlerin daha çok kitap okuması gerek. Muhasır medeniyetler seviyesine gelmek için okumak gerek’’ dedi.

Kitap okuma ödül törenine katılan öğrencilere pide ikramında bulunularak, kitap hediye edildi.

Anahtar Kelimeler:
SarıgölKAYMAKAMLIĞI
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel