Öne Çıkanlar aracından cephanelik çıktı Cennet elması Alman devinden flaş Türkiye kararı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan akhisarda 23 nisan kutlaması

Salihli’yi hentbolda temsil edecekler

Salihli Belediyespor bünyesinde ilk kez açılan Hentbol Takımı’nın 12-16 Haziran tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonasına katılarak Salihli’yi temsil edecek.

Salihli Belediyespor Hentbol Takımı 12-16 Haziran tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonasına katılacak. Gençler müsabakalarının yanında Hentbol A Takımı’nın ise 18-21 Haziran tarihleri arasında Sinop ilinde yapılacak olan Bölgesel Lig müsabakalarının birinci etabına katılacağını ifade eden Antrenör Nişli, “Öncelikli hedefimiz Genç Hentbol Takımı olarak Türkiye Şampiyonasından derece edip, daha sonra da A Takımı olarak Sinop’ta yapılacak olan birinci etap müsabakalarında derece yapıp finale yükselmek istiyoruz” dedi. Nişli, hentbol branşında faaliyet gösterme kararı alıp kendilerine bu fırsatı veren Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti.

Hentbol Takımı’nın ilk kez böyle büyük bir turnuvaya katılacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Tüm spor dallarında sezonlar kapanmasına rağmen hentbol takımımız çalışmalarına devam ediyor. Sporcu gençlerimiz Antrenör Yasin Nişli yönetiminde Türkiye şampiyonasına çok iyi hazırlanıyorlar. İzmir’de hentbolun en güçlü kulüplerinin alt yapıları ile mücadele edecek. Bu turnuva da yer almak bile sporcularımızın gelişimi için çok önemli. İlk kez katılacakları Türkiye Şampiyonasında başarılı sonuçlar alacaklarına inanıyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Salihli Belediyespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel