Öne Çıkanlar derya pekbayık daha eğlenceli hem de eğitim Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu demokrat gazeteciler ve yazarlar derneği

Salihli’nin sultanları, Bursa’dan set alamadı

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig A Grubu’nda Salihli Belediyespor kendi evinde karşılaştığı Bursaspor’a 0-3 yenildi.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig A Grubu’nda mücadele eden Baş Antrenör Bora Şensoy yönetimindeki Salihli Belediyespor, ligin 21’inci haftasında renkdaşı olan Bursaspor’u konuk etti.

Belediye Spor Salonu’nda oynanan ve Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmur Süreyya Karaoğlu ile voleybol severlerin izlediği karşılaşma Salihli’nin sultanları 1. sette ne kadar rakibine karşı dirense de ilk seti 27-29 kaybetti: 0-1. Bursaspor 2. sette de üstünlüğünü korudu ve seti 24-26 kazandı. 3. seti de 23-25 kazanan Bursaspor sahadan 0-3 galip ayrıldı.

Salihli Belediyespor aldığı mağlubiyetle grupta 27 puanda kalırken, Bursaspor ise puanını 48’e yükseltti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel