Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu gençlik

Salihli’nin hemşirelik öğrencileri İspanya’da staj yaptı

Salihlili hemşire adayları AB Erasmus+ Gençlik Projesi kapsamında İspanya’da staj yaptı.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Yaşlıyım, Sağlıklıyım" adlı AB Erasmus+ Gençlik Projesi kapsamında İspanya’nın Malaga kentinde staj yaptı. Öğrenciler İspanya sağlık sistemi ve yaşlı bakım hizmeti eğitimlerinin yanında hastane ve yaşlı bakım merkezlerinde gözlem ve incelemelerde bulundu. İspanya’da verilen hizmetleri ve farklı uygulamaları yerinde görmüş oldu. İspanyolca dil eğitimi alan öğrenciler, sosyal kültürel aktiviteler kapsamında da Sevilla, Cordoba, Granada gibi İspanya’nın tarihi şehirlerini görme fırsatı buldu.

Projede yer alan Meslek Dersleri Öğretmeni Arzu Kara ve Müdür Yardımcısı Hasret Dönmez gözetiminde giden öğrenciler, bu proje sayesinde kendi meslekleri hakkında yeni bilgi ve uygulamaları Avrupa’da yerinde görme fırsatı yakalayıp, bunun yanı sıra yeni bir kültürü de tanıdılar.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Abdülbaki Türken “Öğrencilerimiz proje sonunda başarılı olmuşlar ve Europass Dil ve CV belgelerini elde etmişlerdir. Almış oldukları Sertifikalar mesleki kariyerleri açısından iyi bir referans olacaktır” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SalihliHemşire Adayları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel