Öne Çıkanlar nurullah savaş mısırdaki idam kararları recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu yunusemre

Salihli’nin Bütçesi 112 Milyon Lira

 Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında toplanan Salihli Belediye Meclisi, 2018 yılı bütçesini 112 milyon 160 bin lira olarak oy birliği ile kabul etti. Salihli Belediyesinin 2018 yılı geliri 105 milyon 160 bin lira, gideri ise 112 milyon 160 bin lira olarak belirlendi. Bütçedeki denge ise İller Bankası ve diğer bankalardan alınacak olan 7 milyon liralık kredi ile sağlanacak. Toplantıda Salihli Belediyesinin onaylanan 2018 yılı bütçe üzerine söz alan grup sözcüleri tek tek görüşlerini bildirdi. Salihli Belediyesinin 112 milyon lira olarak kabul edilen 2018 yılı bütçesinin Salihli’ye hayırlı olmasını dileyen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Göreve geldiğimiz günden beri et ile tırnak gibi olduğumuz Manisa Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek Salihli’de birçok önemli projeyi hayata geçirdik, bir kısmı da hayata geçmeye devam ediyor. 2018 Haziran ayına kadar projelerimiz tamamlanacak. Proje yapım aşamasında esnaflarımızın ve vatandaşlarımız gösterdiği sabırdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

2018 yılında projelerin ara vermeden devam edeceğini vurgu yapan Başkan Kayda, otogar ile ilgili çalışmaların bittiğini söyledi. Başkan Kayda, “Artık Salihli garajı miladını doldurdu. 2018 yılı içerisinde yeni otogar ihale edilecek. Ancak mevcut garaj irtibat bürosu olarak kalmaya devam edecek” diye konuştu. Salihli’ye kültür merkezi kazandırmak istediklerini dile getiren Başkan Kayda, bu proje içerisinde nikâh salonunu ve toplantı salonunu barındıran büyük bir proje olduğunu belirterek “Büyükşehir ile birlikte 2018 içerisinde hedeflediğimiz projeler bu şekilde. Hizmetimizde gece gündüz çalışan ekibe ve katkı sağlayan meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan Başkan Kayda, “Şimdiden özgürlüğümüzün temsilcisi Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum. Belediyemizin yıllardır düzenlediği Fener Alayı'nda kol kola bir arada olmalıyız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel