Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Salihlili ve Kulalı kadınlar MASKİ’nin konuğu oldu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün başlattığı ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya Projesi kapsamında Salihlili ve Kulalı kadınlar Manisa’da ağırlandı. Büyüyen ve gelişen Manisa’yı ziyaret eden kadınlar, öğle yemeğinde MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ile bir araya geldi.

Manisa’nın tarihi noktalarıyla modern bir şehir olarak ilerleyişini göstermek için Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya Projesi devam ediyor. Bu kapsamda, Salihli ve Kula’da ikamet eden kadınların duraklarından biri de MASKİ Genel Müdürlüğü oldu. ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya projesi kapsamında kent merkezini ziyaret eden kadınlarla bir araya gelen MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen ile Burak Aslay ve Destek Hizmetler Daire Başkanı Mustafa Parmaksız eşlik etti. MASKİ’de ağırlanmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Salihlili ve Kulalı kadınlar Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkür etti. Mahallelerinde yapılan hizmetlerin çok önemli olduğuna değinen kadınlar, hizmetlerin devamının da geleceğini bildiklerini söyledi.

“Hizmetlerin en güzeline layıksınız”

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Salihli ve Kula’da birçok yatırıma imza attıklarını, bundan sonraki süreçte de hizmetlere devam edeceklerini söyleyerek, Salihlili ve Kulalı kadınlara ziyaretleri sebebiyle teşekkür etti. Genel Müdür Coşkun, “Manisa artık çok büyük bir yer. Biz kendimizi sizden farklı görmüyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Hizmetlerin en güzeline layıksınız. Sizleri böyle memnun görünce üzerimizdeki yük kalkmış oluyor. O yükü üzerimizden alıyorsunuz. Bize daha fazla çalışmak için de güç veriyorsunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün liderliğinde Allah ilçelerimizde daha iyi şeyler yapmayı bizlere nasip etsin. Sizleri tanıdığıma çok sevindim. Tekrar hoş geldiniz. Sağlıklar, mutluluklar, afiyetler diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel