Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

Salihlili öğrencilere trafik eğitimi

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu (TÜSEKON) arasında imzalanan protokol kapsamında Salihli’de öğrencilere yönelik trafik eğitimi verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu (TÜSEKON) arasında okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinde trafik bilinci oluşturmak ve toplumsal farkındalığı arttırmak amacıyla imzalanan protokol kapsamında Manisa’nın Salihli ilçesinde eğitimler başladı. Salihli’deki ilk eğitim Şehit Anıl Eruluç Anaokulu’nda Trafik ve Çevre Bilgisi Öğretmeni Fulya Sevgi tarafından verildi. Programda konuşan Salihli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Çelebi, “Bu protokol ile ülkemizde resmi ve özel bütün okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine trafik kuralları ile trafikte uyulması gereken davranışların nelere olacağının öğretilmesi ve trafik bilincinin erken yaşlarda siz sevgili öğrencilerin zihinlerine yerleştirilmesi amaçlanmaktadır. Sizlere verilecek bu eğitimlerin ilgili protokol çerçevesinde müdürlüğümüz gözetiminde gerçekleştirilecek ve bu eğitimleri sizlere ilçemizdeki özel motorlu taşıt sürücüleri kurslarındaki trafik ve çevre dersi ve trafik adabı dersi usta öğreticileri tarafından verilecektir” dedi.

Anahtar Kelimeler:
EğitimMİLLİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel