Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi

Salihli’de belediye personeline hizmet içi eğitim

Salihli Belediyesi, çalışanlarına yönelik hizmet içi eğitim programı düzenledi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın açılış konuşmasıyla başlayan ve 1 hafta devam edecek olan hizmet içi eğitim programında, Kamu Etik İlkeleri ve Bilgi Edinme ile 5018 Sayılı Kanun hakkında belediye personeline sinevizyon gösterimi eşliğinde bilgiler verilecek. Salihli Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen seminerin açılış konuşmasını yapan Başkan Zeki Kayda, “Personele daha geniş ve etkili bir vizyon kazandırarak vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlayan Salihli Belediyesinin, belirli periyotlarla gerçekleştirdiği hizmet içi eğitim seminerlerini sürdürüyoruz. Kamu yönetiminde esas olarak alınan ve uygulanan hizmet içi eğitimi çok önemsiyoruz. Stratejik planımızı her yıl yenileyerek meclisimize sunuyoruz. Buradaki 1 haftalık eğitim ile personelimizi bilgilendireceğiz. Yenilenen kanun ve uygulamalar hakkında düzenlenen her türlü eğitime Salihli Belediyesi olarak destek veriyoruz. Hizmet içi eğitime katılan tüm personelimize başarılar, eğitimi gerçekleştiren Baş kontrolörler Osman Can Yenice ve Gazi Sert hocalarıma da kolaylıklar diliyorum ” dedi.

Salihli Belediye personeli için düzenlenen hizmet içi eğitim semineri, İçişleri Bakanlığı Baş kontrolörleri Osman Can Yenice ve Gazi Sert tarafından sinevizyon gösterimi eşliğinde verildi. İçişleri Bakanlığı Baş kontrolörü Osman Can Yenice’nin de konuşma yaptığı seminerde, “Sayın başkanımıza bize bu imkânı sağladığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Değişen kanunlar ve yenilenen uygulamalar konularında belediye personeline hizmet içi eğitimler veriyoruz ” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SalihliBelediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel