Öne Çıkanlar kenan ışık kısa film manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı manisa aile hekimleri derneği

Salihli OSB’den yatırıma davet

Salihli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Çağrı Duygu ve İdari İşler Sorumlusu Özkan Özboyacı, düzenlediği ziyaretlerle iş adamlarını Salihli’de yatırım yapmaya davet etti.

Salihli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Çağrı Duygu ve İdari İşler Sorumlusu Özkan Özboyacı, İzmir’deki Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve aynı zamanda Ertuğrul Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı olan Hayati Ertuğrul’u ziyaret etti. Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri İsmail Akarsu’nun da hazır bulunduğu ziyarette OSB Müdürü Duygu, Ertuğrul’a OSB’deki gelişmeler hakkında bilgiler aktardı. Duygu, hazır giyim-konfeksiyon sektöründe faaliyet gösteren Hayati Ertuğrul’a 2. etap OSB’de yatırım yapması için davette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ertuğrul, Salihli OSB’yi yakından takip ettiğini ve OSB’de yatırım yapma düşüncelerinin olduğunu vurguladı. Ertuğrul, aynı zamanda çevresindeki iş adamlarının da Salihli OSB’de yatırım yapması konusunda destek vereceğini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
SalihliOrganize
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel