Öne Çıkanlar derya pekbayık Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu daha eğlenceli hem de eğitim demokrat gazeteciler ve yazarlar derneği Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı

Salihli'de Cumhuriyet Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Manisa’nın Salihli ilçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı. Gündüz gerçekleştirilen resmi törenlerin ardından akşam Salihli Belediyesi öncülüğünde düzenlenen fener alayına 10 binden fazla vatandaş katıldı. Atatürk Anıtı önünden saat 19.23’de yürüyüşe başlayan Salihlililere, Kaymakam Turgut Çelenkoğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Kamil Karameşe, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Karaca ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Büyükşehir Koordinatörü Ali Rıza Ünveren’nin yanı sıra oda başkanları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Korteje Salihli Atlılar Derneği Atları ile motosiklet grupları da motosikletleri ile eşlik etti. Atatürk Anıtı’ndan Kent Meydanına kadar ellerindeki Türk bayrakları, fener ve meşalelerle yürüyen kalabalığa, evlerinin balkon ve pencerelerinden vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.
Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın okunduğu Kent Meydanı’nda toplanan kalabalığa seslenen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önünde saygıyla eğiliyorum. Tüm hemşerilerimin Cumhuriyeti’nin 94’üncü yılını kutluyorum. Nice nice Cumhuriyet Bayramlarını kutlamak hepimize nasip olsun” dedi. 
Başkan Kayda, fener alayına katılan tüm herkese teşekkür etti. Fener alayı havai fişek gösterisi ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel