Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi

Salihli Belediyesporlu Bingöl ve Gezer’e milli görev

Salihli Belediyespor Judo Takımının başarılı judocuları Kadir Bingöl ve Sevgi Gezer Milli Takım kampına davet edildi.

Türkiye Judo Federasyonu tarafından 11-18 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen uluslararası judo çalışma kampına katılan Yeşil-Beyazlı Judocular Bingöl ve Gezer, hem Türkiye’yi hem de Salihli’yi başarıyla temsil etti. Antalya’da gerçekleştirilen uluslararası judo kampına Türkiye başta olmak üzere Amerika Birleşik Devletleri, Litvanya, Danimarka, Lüksemburg, Bulgaristan, Gürcistan, Macaristan, Ukrayna ve İtalya’dan gelen sporcular katıldı.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda da, Milli Takım kampına davet edilen Salihli Belediyespor Judo Takımı sporcuları Kadir Bingöl ile Sevgi Gezer’i tebrik ederek başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
Salihli Belediyespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel