Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU çankaya Gündem şehitler için kınama

Salihli Belediyespor’dan transfer yağmuru

Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’e(BAL) adını yazdırmak için güçlü bir kadro kurmak isteyen Manisa Süper Amatör Küme ekiplerinden Salihli Belediyespor’da transfer yağmuru devam ediyor.

Yeşil-beyazlı ekip iç transferde Zübeyir Özcan, Ensari Akın ve Murat Aras ile sözleşme yenilerken, dış transferde ise İdris Yalçın ve Ziya Ayaz’ı transfer ederek renklerine bağladı. Yeni transferler Salihli Belediyesi’nde düzenlenen törenle, kendilerini yeşil-beyaz renkleri bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Belediye Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz, “Teknik Direktörümüz Fikret Gezer’in isteği doğrultusunda takımı BAL hedefine taşıyacak oyuncuları transfer ederek kadromuzu güçlendiriyoruz. Bu sene Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkmak konusunda kararlıyız, bu yönde transferler yaparak kadromuzu daha da güçlendireceğiz" dedi. Salihli Belediyesi’nde gerçekleştirilen imza törenine, Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz, Antrenör Adem Başaran ile futbolcular İdris Yalçın, Ziya Ayaz, Zübeyir Özcan, Murat Aras, Ensari Akın katıldı.

Anahtar Kelimeler:
SalihliBelediyespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel