Öne Çıkanlar Orman ve Su İşleri Bakanlığı Eski bakanlar Muğlaspor Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı yakup şevki paşa

Salihli Belediyespor’a yeni kaleci

Manisa Süper Amatör Küme ekiplerinden Salihli Belediyespor, kaleci Onur Kapancıgil’i transfer ederek renklerine bağladı.

Yeşil-Beyazlı takım, Bursa Kestel Belediyespor’da forma giyen kaleci Onur Kapancıgil ile sözleşme imzalayarak geçtiğimiz günlerde transfer edilen kaleci Mustafa Canbuldu ile birlikte kaleyi güvene aldı. Salihli Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünde gerçekleştirilen imza törenine, Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz ve Antrenör Murat Kahraman ile kaleci Onur Kapancıgil katıldı. Yeni transfer kaleci Onur Kapancıgil, Salihli Belediyespor’a gelmekten dolayı memnun olduğunu ifade etti.

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkmak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Belediye Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz, Salihli Belediyespor’un hedefine ulaşması amacıyla güçlü bir kadro oluşturduklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
ManisaSalihli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel