Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Sağlıklı Yaşam İçin Yürüdüler
 Sarıgöl Hükümet Konağı önünden başlayan ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek için yapılan yürüyüşe Sarıgöl Toplum Sağlığı Merkezi Dr. Servet Özdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Muratoğlu, İlçe Nüfus Müdürü İlvan Kırdağ, İlçe Tapu kadastro Müdürü Hasan Gönen, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Hükümet konağından başlayan sağlıklı yürüyüş, Alaşehir Caddesi’nden devam ederek, Sarıgöl Toplum Sağlığı Merkezi (TSM) önünde son buldu. Öğrenciler ellerinde taşıdıkları pankartla sağlıklı yürüyüşe dikkat çekerek vatandaşlara broşür dağıttılar.
Sağlık ekipleri de İl Toplum Sağlığı tarafından gönderilen atkıları yürüyüşe katılanlara ve vatandaşlara dağıttı. Konu ile ilgili bilgi veren Sarıgöl Toplum Sağlığı Merkezi Dr. Servet Özdoğan, "Amacımız, sağlıklı kalmanın tek şartı günde düzenli olarak onbin adım atmak. Hareketli yaşamın sağlık yönünden dikkat çekmektir. Her insan sağlıklı kalmak istiyorsa mutlaka yürüyüş yapmalarında yarar vardır." dedi.

Anahtar Kelimeler:
SağlıkYürüyüşTsm
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel