Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Saatte 11 ton su arıtma kapasiteli tesis devreye girdi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı’nın Bozburun Mahallesindeki içme suyu kalitesini arttırmak amacıyla inşa edilen içme suyu arıtma tesisini tamamlayarak faaliyete aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesine bağlı Bozburun Mahallesine yeni bir içme suyu arıtma tesisi kazandırdı. MASKİ tarafından 66 metrekarelik alan üzerine inşa edilen tesis sayesinde, mahalle sakinlerine daha kaliteli ve güvenilir içme suyu temin ediliyor. Saatte 11 ton su arıtımı yapabilen tesisin faaliyete alınmasıyla birlikte, Bozburunlu vatandaşlara ulaşan suyun kalitesi arttırıldı. MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ile ilçe Toplum Sağlığı Merkezinde görevli personeller tarafından, tesisin çıkış suyundan numune alım işlemi gerçekleştirildi. Arıtma işlemine tabi tutulan sudan alınan örneklerin laboratuvar ortamında analiz edilmesinin ardından, mahalleye su teminine başlanacak.

“Artık daha kaliteli ve sağlıklı su içeceğiz”

MASKİ Köprübaşı Şefi Enver Çetin de, Bozburun Mahalle Muhtarı Ahmet Gürcan ile birlikte tesisi inceledi. Daha sağlıklı içme suyuna kavuştukları için mahalle olarak memnuniyetlerini dile getiren Muhtar Ahmet Gürcan, “Mahallemizin sondajından çıkan su, yapısı nedeniyle doğrudan tüketim için uygun değildi. Sağolsun MASKİ Genel Müdürlüğümüz bu suyu bize kazandırmak için hemen bir arıtma tesisi inşaatına başladı. Şuan tesisimiz tamamlandı ve çalışır duruma getirildi. Artık daha kaliteli ve sağlıklı su içeceğiz. Başta Cengiz Başkanımız ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun olmak üzere, emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
MaskiGenel Müdürlüğü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel