Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

Rektörden Fakülte İstediler
 Alaşehirli kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerinden oluşan heyet, Alaşehir Meslek Yüksek Okulu’nun 4 yıllık fakülteye dönüştürülmesi için Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’yi makamında ziyaret etti. Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan’ın organize ettiği ziyarete, Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, Alaşehir Müftüsü Mehmet Yiğit, Alaşehir İlçe Tarım Müdürü Tarık Memiş, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Birol Şen, Alaşehir Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı H. Gündüz Karaoğlan, Alaşehir Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Ali Gelin, Alaşehir Şoförler Odası Başkanı Bünyamin Kapucu, Alaşehir Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Ramazan Kavala, Alaşehir Lokantacılar Odası Başkanı Yaşar Çataldere, Alaşehir Bakkallar Odası Başkanı Halil Günay, Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kıymık ve Alaşehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şenay Aydın katıldı.

Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’ye Alaşehir’de bulunan meslek yüksek okulunun 4 yıllık fakülteye dönüştürülmesi taleplerini ileten Alaşehirli heyet, bu yolda her türlü desteğe ve katkı vermeye hazır olduklarını iletti. Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, "Hedefimiz ve ortak noktamız aynı. Amaç Alaşehir’e bir çivi çakabilmek. Alaşehir için kurum ve sivil toplum örgütleri işbirliği ile bir yatırım yaptırabilirsek bu bizim için geleceğimize bırakılabilecek en büyük miras olacaktır. Oda olarak biz öncülük yaptığımız için çok mutluyuz. Dileğimiz, Rektörümüz tarafından olumlu karşılandı. Bu alanda Rektörlük ve biz de çalışmalarımızı yapacağız. Sonuçları hep birlikte göreceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel