Öne Çıkanlar ŞehzadelerKuşlubahçe mahallesi muhtarı Ramazan Vardar Manisa Büyükşehir Belediyesi Murat Aydın SADECE AZERBAYCAN HALKINA DEĞİL Salihli Belediyespor Gol Kralını Renklerine Bağladı

Perşembe Pazarı'ın Yeni Yeri Bu Hafta Belli Olacak

Perşembe Pazarı, 2 yıl boyunca bu hafta içi kararlaştırılacak olan geçici pazar yerinde faaliyet gösterecek.

Perşembe Pazarı'nın geçici pazar yeri için Pazarcılar Odası'nın önünde iki seçenek bulunuyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ulaştırma Daire Başkanlığı (UKOME) ile cadde üzerinde bulunan süs havuzlarının kaldırılmasına ilişkin anlaşmaya varılırsa Perşembe Pazarı geçici olarak Kumludere Caddesi'ne taşınacak, anlaşmaya varılmazsa Peker Mahallesi üzerine (Öğretmenevi arkasına) kurulacak.

Perşembe Pazarı, Eski Garaj Yeni Proje'nin tamamlanmasıyla beraber pazarcı esnafı için belirlenen 900 tezgahlık ve geniş otopark alanı bulunan Eski Garaj Yeni Proje'nin içinde yer alacak. Perşembe Pazarı'nın merakla beklenen geçici yeri bu hafta içi yapılacak görüşmeler sonrası kararlaştırılacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel