Öne Çıkanlar ŞehzadelerKuşlubahçe mahallesi muhtarı Ramazan Vardar SADECE AZERBAYCAN HALKINA DEĞİL Salihli Belediyespor Gol Kralını Renklerine Bağladı Manisa Büyükşehir Belediyesi Murat Aydın

(Özel Haber) Başkan Çerçi Sahalar’da

 Başkan Çerçi Sahalar’da

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi Sanayi ve Sanayicilerin sorunlarını yerinde incelemek üzere yaptığı ziyaretler kapsamında Sahalar Geri dönüşüm tesislerinde de görüş alışverişinde bulundu.

Mehmet Çerçi ‘’Geri dönüşüm tesisleri ülkemiz ve ekonomimiz açısından çok önemli bir işlev görmekte,  ülkemize önemli kazanımlar sağlamaktadır. Bu tür sektörler desteklenerek işlevlerinin arttırılması gerektiğini düşünüyoruz.

İstihdam bakımından da daha çok insan gücüne dayalı bir çalışma gerektirdiği için, işgücü konusunda da devletin sırtından büyük bir yükü indirmektedir.

Yurt dışından ithal ettiğimiz bir çok plastik ürünün geri dönüşüm tesisleri sayesinde, bu ithalatın asgari seviyelere düşmesi sağlanmaktadır. Bu sayede cari açığında azalması konusunda da büyük destek sağlamaktadır.

Sahalar Geri dönüşüm Genel Müdürü İsmail Aydın ise konuşmasında ‘’ Sayın Başkanın ziyaretleri bizi ziyadesi ile memnun etmiştir. Bizim gibi müteşebbis ve girişimcilerin, yerel yöneticiler tarafınca sorunlarının yerinde tespit edilmesi ve bu sorunların görüş alışverişleriyle asgari düzeye indirilmesi ve hatta kaldırılması açısından önem arz etmektedir. 

Bu görüş alışverişlerinin sürekliliğinin temin edilmesi  gerektiğini düşünüyoruz. ‘’ Dedi.

Başkanın Ziyareti sebebiyle teşekkür eden Aydın, Şirket ortakları Şaban Saha ve Turgay Saha İle tesisleri  Başkan Çerçiye gezdirdi, üretim ile ilgili konularda bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel