Öne Çıkanlar mısırdaki idam kararları nurullah savaş yunusemre recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Özbayram Resmi Başvurusunu Yaptı
 MHP Genel Merkezinde Seçim İşleri Müdürlüğüne Resmi aday adaylığı başvurusunu yapan ve aday adaylığı ile ilgili konuşan Ali Özbayram, "Benim milletvekili adayı olmamı isteyen, destekleyen arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum. Bugün halihazırda aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim. Genel merkezimiz bu konuda karar verecektir. Verdiği karar bizim için geçerlidir. Onun verdiği karara ne olursa olsun uyacağımızı söylemek istiyorum. Şuurlu inançlı, bu işin içerisinden ezilerek gelmiş bir arkadaşınızım. Dolayısıyla da bunlar kolay unutulacak şeyler değil. Bizim için esas olan ülkemizin varlığı, birliği, dirliği, bütünlüğü ve mutluluğudur. Güçlü bir Türkiye hem çevremizdeki ülkeler tarafından hem de emperyalist ülkeler tarafından istenilmemektedir. Onun Türkiye’deki işbirlikçileri de buna çanak tutmaktadırlar ama Türkiye çok güçlü bir ülkedir. Türkiye’nin potansiyeli gücü, değerleri onu ayağa kaldıracak bir yapıya sahiptir. Bu kadrolar sadece milliyetçi hareket kadrolarında vardır" diye konuştu.

Haziran ayındaki seçimlerin sürekli olarak ‘Son seçim’ diye lanse edildiğini aktaran Özbayram bu yüzden ülkenin geleceği için bütün ülkücülerin MHP’nin yüksek bir oy almasını sağlamak için küsmeden, darılmadan çalışmalarına yoğunluk vermesi gerektiğini söyledi. Seçimde alınacak oyların kendilerini iktidara taşıyacağına inandığını aktaran Özbayram, "Hepiniz takip ediyorsunuz. Bu seçim ’son seçim’ deniyor. Gerçekten çok tehlikeli, çok kritik Türkiye’nin geleceğini çok yakından ilgilendiren bir seçimde ülkücü hareketin, Milliyetçi Hareket Partisinin çok önemli oy alması lazım. Bunun içinde arkadaşlarımızın hiçbirinin küsmesine, darılmasına, gücenmesine gerek yok. Tek vücut, tek yürek, tek kafa olarak bizim hep beraber çalışarak düşlediğimiz o yüzde 40’lık, yüzde 45’lik barajları bulmamız lazım. Bunu bulabilecek gücümüz var. Bu seçimde alacağımız oylar bizi iktidara doğru taşır" ifadelerini kullandı.


Türkiye’nin çok önemli problemleri olduğunu sözlerine ekleyen Özbayram şunları söyledi:


“Türkiye’nin çok önemli problemleri var. Bu problemleri sıralamaya koysak saatler yetmez. Türkiye’nin en önemli problemi ekonomidir. Türkiye ekonomisi bugün patlama noktasına gelmiştir. Türkiye ekonomisi iflas etmiştir. Türkiye’nin rakamlarını açıklayan TUİK yanlış hesaplama yöntemleriyle halkımızı kandırmaktadır. Bu hafta açıkladıkları işsizlikle 2014 rakamları yüzde 9,9 diyorlar. Bir başka esasla çalışma yapan arkadaşlarımız işsizliğin yüzde 16,4 olduğunu söylüyorlar. Türkiye çok ciddi sıkıntılarla karşı karşıyadır. Yine ülkemizde açlık sınırında olan insanlarımızın sayısı her geçen gün artmaktadır. Yalancının mumu yatsıya kadar yanacak çünkü onların yaptıkları bütün hesaplama yöntemleri vatandaşımızı ve milletimizi aldatmaktan öteye hiçbir şey değildir. Dolayısıyla emeklimiz, işçimiz, memurumuz, dul ve yetimlerimizin perişan hallerini hepimiz görüyoruz."

Anahtar Kelimeler:
MhpAli özbayram
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel