Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Okul Çevresinde Narkotik Uygulaması

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri okul çevresinde uyuşturucuya göz açtırmadı. NarkoTim ekipleri asayiş, çocuk şube, KOM ve trafik şube ekiplerinin de katılımıyla geniş çaplı uygulama yaptı. 14 ekip ve 30 personelin katıldığı uygulamada Endüstri Meslek Lisesi, Hasan Türek Anadolu Lisesi, Atatürk Ortaokulu, Ticaret Lisesi, Manisa Lisesi, Merkezefendi Çok programlı Anadolu Lisesi, Okan Divrik Parkı, Molla Şaban Parkı çevresinde uyuşturucu madde arama köpeğiyle birlikte şüpheli şahıslar üzerinde ve umuma açık yerlerde uyuşturucuyu önleme amacıyla aramalar yapıldı. Yapılan aramalarda okulla ilişkisi bulunmayan kişilere idari işlem yapılırken uyuşturucu maddeye rastlanmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel