Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Öğrencilerin Başarısı Soma'nın Göğsünü Kabarttı
 Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, 2 milyonu aşkın öğrencinin ter döktüğü Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS), Soma ilçesindeki öğrencilerin ilk 10 binde 14 derece çıkardığını kaydetti. Geçtiğimiz yıllarda en fazla üç ya da dört derece çıkaran ilçedeki Fen Lisesi’nin, bu yıl ilk defa YGS’ye girmesiyle derece sayısını 14’e çıkardığını vurgulayan Mustafa Dikici, okulun bu başarısıyla ilçenin başarı çıtasını da yükseldiğini belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, elde edilen başarılar ile Soma’nın göğsünü kabartan öğrencileri tebrik ederek, aynı başarının daha fazlasını LYS’de de beklediklerini vurguladı.


FEN LİSESİ’NE 63 BİNİNCİ GİRDİ, TÜRKİYE BİN 440’INCISI OLDU


Öte yandan, YGS’de ilginç bir başarı da dikkatlerden kaçmadı. Soma Fen Lisesi ilk açıldığı yıllarda okula 63 bininci sıradan girebilen Burak Aydın, elde ettiği başarıyla Türkiye bin 440’ıncısı ve Soma 1.’si olarak büyük başarıya imza attı.
Soma Fen Lisesi Müdürü Ahmet Açar ise şunları kaydetti:


"Okulumuza ilk 30 binde yerleşen 57 öğrencimizden ilk 10 binde 11; ilk 20 binde 19 öğrencimizle ilk sınavımızı verdik. Öğrencilerimizi tebrik ederiz."

Anahtar Kelimeler:
SomaYgsDerece
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel