Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem şehzadeler belediyesi Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu

Öğrenciler İle Ağaç Dikimi
 CBÜ Muradiye kampüsü’nde bulunan Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu bahçesinde Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün başlattığı proje kapsamında CBÜ’lü öğrenciler ile Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekibi ağaç dikimi yaptı.

Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Abdulkadir Yetiş, ağaç dikim projelerinin devam edeceğini vurgulayarak, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ile birlikte Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatları doğrultusundaki çalışmalarımıza gerek ilköğretim okulları, gerek liseler gerekse üniversitelerde devam ediyoruz. Bugün burada üniversite öğrencilerimiz ile beraber ağaç dikim çalışması gerçekleştirdik. Bizden sonraki nesillere daha temiz bir Yunusemre’yi nasıl teslim edebiliriz düşüncesi doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Ağaç dikimi kampanyalarımız devam edecek. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.” dedi.


CBÜ Muradiye Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Lale Atik ise Yunusemre Belediyesi’nin gerçekleştirdiği proje kapsamında öğrenciler ile ağaç dikimi yaptırdıklarını belirterek, “Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel