Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Öğrenci velilerinden okul tadilatı için kermes

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde Karacaali Ortaokulunda öğrenci velileri, okul tadilatı için kent meydanında gıda kermesi düzenledi.

Sarıgöl ilçe merkezine 23 kilometre uzaklıkta bulunan Karacaali Ortaokulunun tadilatı için okul aile birliği üyeleri kermes açtı. Kent meydanında düzenlenen gıda kermesinde öğrenci velileri yufka açıp gözleme yaptı. Kermeste ev ürünleri de satan veliler, çocuklarının eğitim yuvası için ter döktü. Öğrenci annelerinin fedakarca kermeste görev yaptıklarını belirten Karacaali Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Nihat Ok, ’’Okulumuzda çeşitli tadilatlar yapılacak. Bu edenle kermes düzenledik. Anneler gönüllü olarak ilçeye geldi ve gün boyunca gözleme, yufka yaparak önemli gelir sağladılar. Bu arada doğal yiyecekler de anında satıldı’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
Sarıgöl
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel