Öne Çıkanlar derya pekbayık Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu daha eğlenceli hem de eğitim demokrat gazeteciler ve yazarlar derneği Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı

’O iş bizde’ oyunu beğeni topladı

Sarıgöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu’nun ortaklaşa düzenlemiş olduğu ’O iş bizde’ adlı tiyatro gösterisi sahnelendi.
Sarıgöl Belediyesi Düğün Salonunda sergilenen oyuna Kaymakam Çetin Kılınç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Akif Kılıçarslan, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Sarıgöl Meslek Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Köse, öğrenciler ve sanatseverler katıldı. Ali Kaçmaz tarafından yazılıp yönetilen oyunda üniversite öğrencilerinin yaşadıkları sorunlar sonucunda kurguladıkları entrikalar anlatıldı. Oyun izleyenler tarafından ayakta alkışlanırken, oyun sonunda Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Köse, oyunda rol alan öğrencileri kutladı ve bu tür sanatsal ve kültürel etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Sarıgöl
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel