Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Muradiye’nin planları askıya çıkarıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı tarafından Yunusemre ilçesi Muradiye Mahallesinin 1/5000’lik İmar Planları askıya çıkarıldı. 31 Mart-30 Nisan tarihleri arasında askıda kalacak imar planlarını vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasında inceleyebilecekler.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yunusemre ilçesi Muradiye Mahallesinin 1/5000 ölçekli revizyon imar planını askıya çıkardı. Büyükşehir Belediye Meclisinin 14 Mart 2017 tarihinde 185 sayılı kararıyla onaylanan imar planları 31 Mart-30 Nisan tarihleri arasında askıda kalacak. Mesai saatleri içerisinde Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasında askıda kalacak imar planlarını inceleyecek olan vatandaşlar, ayrıca öğleden sonra da danışma birimi aracılığıyla görevlendirilen yetkili personelden de bilgi alabilecekler. Vatandaşlar, Muradiye’nin imar planına Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesinden de ‘İmar Duyuruları’ bölümünden de ulaşabilecekler.

Askı süreciyle ilgili bilgiler aktaran İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde meclisimiz tarafından 14 Mart 2017 tarihinde alınan karar doğrultusunda Muradiye Mahallesinin imar planları bugün itibariyle askıya çıkarıldı. Vatandaşlarımız, 31 Mart ile 30 Nisan tarihleri arasında imar planına Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasında ulaşabilecekler. Öğleden sonra da vatandaşlarımızın sorularına cevap verebilmek adına bir personel görevlendirdik ve danışma birimine giderek merak ettikleri sorulara yanıt arayabilecekler. Web sitemiz üzerinden ‘İmar Duyuruları’ bölümünden de imar planlarına ulaşabilirler” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Muradiye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel