Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü Başakşehir akhisar

Muhtarlıklar Müdürlüğünden Salihli ve Gölmarmara turu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Salihli ve Gölmarmara ilçelerini ziyaret etti.

Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini yerinde incelemek ve vatandaşlarla bir araya gelmek amacıyla Salihli ilçesinde Yeşilova, Başlıoğlu ve Gökköy Mahallelerini ziyaret etti. Ziyarete Salihli Koordinasyon İşleri Müdürü Ali Rıza Ünveren de eşlik etti. Yeşilova’da altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlandığı, Başlıoğlu ve Gökköy Mahallelerinde içme suyu ve kanalizasyon altyapı projesinin devam ettiğini belirten Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların hizmetlerden memnun olduklarını dile getirdi.

Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri Gölmarmara ilçesine de ziyaret gerçekleştirdi. Heyet Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen ile birlikte Çömlekçi, Değnekler ve Tiyenli Mahallelerinde muhtarlar ve vatandaşlarla buluştu. Çömlekçi’de Büyükşehir Belediyesi’nin hayır alanına düzenleme yaptığını belirten mahalle halkı, kendileri için oldukça önemli olan bu hizmet için Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Değnekler ve Tiyenli Mahallelerinde sürdürülen çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel