Öne Çıkanlar Jandarma ekipleri ak parti hazine bakanı sosyal koruma ilk apantisit ameliyatı

Muhtarlara Bilgisayar Dağıtımı Sürüyor
Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen bilgisayar dağıtım töreninde sertifikalarını alan 11 muhtara dizüstü bilgisayar verildi. Törene Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Süzer ve muhtarlar katıldı. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, bilgisayar kurslarında başarılı olan muhtarlara daha önceden bilgisayar dağıtımı yaptıklarını vurgulayarak, bugün de diğer 11 muhtara dizüstü bilgisayar dağıttıklarını kaydetti.


Şiyak, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin muhtarlara daha önceden verdiği sözü tuttuğunu belirterek, “Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, muhtarlarımızın kurs eğitimlerinin ardından dizüstü bilgisayar verme sözünü tuttu. Daha önce sertifikalarını alan muhtarlara 38 tane bilgisayar dağıtımı yapıldı. Şuanda da 11 muhtarımıza bilgisayar dağıtımı yaptık. 89 mahallemizdeki muhtarlarımızın hepsine dizüstü bilgisayar yardımında bulunacağız.” dedi.


“BAŞKANIMIZ SÖZÜNÜ TUTTU”


Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ise Yunusemre Muhtarlar Derneği olarak, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye bilgisayar talebinde bulunduklarını belirterek, “Başkanımız bize verdiği sözü tutarak bilgisayar kursunu tamamlayıp sertifikalarını alan muhtarlarımıza bilgisayar dağıtımı yaptı. Sayın Mehmet Çerçi’ye ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Diğer dizüstü bilgisayarlarını alamayan muhtarlarımıza da üçüncü etap dağıtım törenimiz olacak. “ şeklinde konuştu.


Muhtarlar dağıtım töreninin ardından hatıra fotoğrafı çektirerek, memnuniyetlerini dile getirdiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel