Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler akhisar 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Başakşehir Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Milaslı hayırseverden, Salihli’deki engellileri sevindiren hediye

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan hayırsever bir vatandaş tarafından Manisa’nın Salihli ilçesi Toplum Sağlığı Merkezi’ne (TSM) gönderilen akülü engelli araçları, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara teslim edildi.

TSM Başkanlığı, kısa adı ENAD olan Engelli Aileleri Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Salihli Şubesi ve Aile Hekimleri tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 5 engelli vatandaşa araçları, dernek binasında verildi.
TSM Başkanı Doçent Doktor Ufuk Berberoğlu, ENAD Salihli Şubesi Başkanı Ayşe Gökdemir ve Aile Hekimlerinin katılımı ile gerçekleşen teslim işlemi sonunda, engelli vatandaşlar yeni araçlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, hayırsever vatandaşa ve kurumlara teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
SalihliMilas
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel