Öne Çıkanlar manisa Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisalılar İzmire Soma ABD

MHP’li Akçay; “CHP, MHP'yi bıraksın kendisine baksın”

MHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Akçay şunları söyledi: "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanı adayı olmayacağım dedikten sonra CHP bir sürü şey söyledi. Fakat, Kemal Kılıçdaroğlunun aday olma mecburiyeti var madem karşısınız ama hala daha bir netice yok. 15 Temmuz öncesi OHAL nedeniyle 16 KHK bekliyor. Şuanda 23 KHK bekleniyor. 2019'da Ohal kararnamesi yayınlanırsa 3 ay içinde kanunlaşacak" dedi.
 

CHP MHP'yi bıraksın kendisine baksın

"Sayın Özgür Özel (CHP Grup Başkanvekili) toplantı yaptık apartman toplantısı tam 4 saat südü.Devletin toplantısı yarım saat sürüyor demişti. Muhtemelen 4 saatin 3 saatini Sayın Özel konuşmuştur. Siyasi bir görüşmenin neticesine bakılır. Yeri gelir 1 saat görüşülür. Ama daha uzun sürseydi demek ki aralarında tartışma çıkmış denilirdi.
BİZ MHP partsiyiz biz önce millet deriz laf yetiştirme gibi bir derdimiz yok. MHP bir muhalefet partisi olarak en makul görüşmeleri yaptık. Gerektiğinde 270 civarında kanun teklifimiz var 1000lerce soru önergemiz mevcut. Türkiye'nin istikbalinde önce devletimiz diyoruz. Devletimizi yöneten hükümete de bu yönde destek vermeli ve teşfik etmeliyiz. Siyaset demokratik bir rekabettir. CHP sözcüleri rakibine bir düşmanlık yapmak, hakaret etmek gibi üslupla yaklaşıyorlar son derece üzücü bir durum. 
2010 yılında Türkiye'de 12 Eylül Anayasa Refarandumu yapıldı. MHP olarak karşı çıktık. Doğru olduğunu bilseydik desteklerdik. Milli bir meselede Bir Büyükelçi MHP Genel Başkanına sayın Devlet Bahçeli'ye sorarsa tersler geçeriz. Biz MHP olarak ziyaret taleplerinin bazılarını redetmişizdir. Kemal Kılıçdaroğlu ise, kapalı toplantılar yapılıyor. Avrupa Büyükelçileriyle toplantılar yapıldı peki neden basına kapalı oldu? İşbirliği yaptılar ben bunu iddia ediyorum.
CHP uzun yıllardır çözüm üretmez bir şeyi nasıl mındar ederim onun peşindedir. Mecliste bazen gereksiz yere olur olmaz deyimler ortaya çıkıyor. Ana muhalefet partisi olmanın sorumluluğunu getirmiyor CHP ne yazık ki..
MHP ve Hükümet İttifakı Olacak mı? MHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay Bakan olacak mı? Sorusuna ise şu şekilde cevap verdi: "Bunu bilemeyiz. Curbaşkanı Hükümet sistemine geçeceğimiz için Sayın Başbakan'ın bu ittifak ile ilgili şuan için söylediklerinin dışında bir şey söyleyemeyiz. Biz pazarlık yapmayız.
Biz aziz milletimize dedik ki Anayasada çok başlılık olmasın kuvvetler ayrılığı daha belirginleşsin ve milletimiz tarafından bu kabul edildi. Bundan sonra ki anlayış da bu şekilde gitmelidir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel