Öne Çıkanlar Hayaline Doğru Dualarla Pedal Çevirdi cumhurbaşkanı erdoğan MUGLADA ZİYARETLERDE BULUNDU Sakal-ı Şerif TÜGVA

MHP'li Öztürk'ten CHP'li Biçer'e, "Sinsi ve artniyetli!"


MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk'ün açıklaması şöyle, "CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, MHP Manisa İl Başkanlığımızın en son olarak hadsizlik abidesi CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban'a cevaben yazılmış olan basın bültenine istinaden tarafımıza bir takım sorular yöneltmiştir. Bu sorulara MHP Manisa İl Başkanlığı'mız adına cevap verme gereğimiz hasıl olmuştur. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye, 'efendiniz' diyerek lakayıt bir kinaye üslubu kullanan Biçer, öncelikle ülkücü camiada efendilik ve kölelik değil, ülküdaşlık ve liderlik gibi kavramların söz konusu olduğunu hatırlatmak isteriz. Asıl efendileri bildikleri şahıs, kaynak ve ülkelerin boyunduruğunda, PKK taziyelerine gidecek kadar yüzsüz vatan hainlerinin sahiplerini bu tarzda telaffuz etmeleri gerekmektedir. Gücümüzü Sayın liderimiz Devlet Bahçeli'nin, Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte olan pozlarından mı?" aldığımızı soran Biçer, biz gücümüzü, Aziz Türk Milletimizden, al yıldızlı bayrağımızdan, kahramanlık dolu Türk tarihimizden ve yaradanımıza olan sarsılmaz imanımızdan almaktayız" dedi.

MHP'li Öztürk, "Güç ve hırsa yenik düşmeyecek yegane varlık ülküdaşlarımızın yüreklerindeki vatan aşkıdır desek de, henüz bunu anlamanızı da beklememekteyiz. KHK'nın verdiği güvenceye mi güvendiniz derkenki ifadenizdeki o sinsi art niyet bariz belli olmaktadır. Defalarca açıklanmasına rağmen, KHK bundan önceki durum ve şahıslar için geçerli, bundan sonrası için bir uygulama teşkil etmemektedir denildiği halde, halkımızı galeyana getirip Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı kışkırtma huyunuzu bir kez daha gözler önüne sererken, bizlere abesle iştigal atıflar yapmaktan utanmalısınız. Geçtiğimiz günlerde vatan uğruna hayatını feda eden şehit ve kahraman gazilerimizi temsil eden bir makama karşı hiç yüzü kızarmadan HDP'yi savunarak, fikrini ve zikrini belli eden Biçer, adeta HDP'nin sözcülüğüne hatta avukatlığına soyunmuştur. Evet elbette ki hukuk herkesten ve her partiden güçlüdür. Bunda hemfikiriz. Fakat savunduğunuz PKK yardakçıları ve sizler, hukuk ve adalet kavramlarını ezberlediğiniz gibi keşke ülkem, milletim kelimelerini de iyi öğrenebilseydiniz. Son olarak, havadaki yelden dahi nem kapan, Tur Yıldız Biçer, bu anlamsız telaş niye? MHP Manisa İl Başkanlığı'nın basın bültenindeki son satırına olan merakınızın sizi rahatsız etmesinden dolayı, saklı tuttuğumuz üçüncü seçeneği açıklamamız şart olmuştur. Korkmayınız Sayın Tur Yıldız Biçer ve hayalinizdeki fikirlerinizi kendinize saklayınız. Bizim üçüncü seçeneğimiz gayet açık ve nettir. Hak yolunda vatanına kurban olan ülkücülerle uğraşan hainleri, Cenab-ı ALLAH'a havale etmektir"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel