Öne Çıkanlar nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu mısırdaki idam kararları genel kurmay başkanlığı

MHP'li BELEDİYE BAŞKANI ALPARSLAN TÜRKEŞ ADINI REDETTİ
Belediye meclisinde Başkan Selçuk, Sarıgöl'ün en işlek caddelerinden olan Alaşehir caddesinin isminin İstiklal Caddesi olarak değiştirilmesi için meclisten destek istedi. Bunun üzerine Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Güngör Şahin caddenin isminin 15 Temmuz Şehitler Caddesi olarak değiştirilmesini talep etti ve bu önerisi rededildi. Bunun üzerine Güngör Şahin cadde isminin Alparslan Türkeş veya 15 Temmuz Şehitler Caddesi olması için bir başka önergeyi meclise sundu. MHP'li Başkan Necati Selçuk iki ismin olamayacağını bunun üzerine bir'e düşürülmesi gerektiğini ve önergenin değiştirilmesini istedi.
Bunun üzerine Güngör Şahin önerisini bir'e düşürerek cadde isminin Alparslan Türkeş Caddesi olarak değişmesi için yeni bir önerge verdi.
Ancak MHP'li Belediye Başkanın da talebi ile bu önerge de reddedilerek caddenin İstiklal Caddesi olarak değişmesi oylanarak kabul edildi.

 

              Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk         
 
                   Sarıgöl AK Parti Meclis Üyesi Güngör Şahin

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat german 7 yıl önce

fazla fazla ayıp etmiş ben ak partiliyim buna ragmen sn turkes i severim ve gercekten cok uzuldum

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel