Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Maski’nin Çalışmaları Takdir Topluyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, kullanılamaz halde olan eski su depolarında gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarıyla takdir topluyor. Kula’nın Başıbüyük ve Balibey mahallelerini sağlıklı içme suyuna kavuşturan MASKİ’ye, muhtarlardan özel teşekkür geldi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde sürdürdüğü içme suyu çalışmalarıyla su sorunlarını bir bir çözüyor. MASKİ, Kula’nın Başıbüyük ve Balibey mahallelerindeki eskiyen içme suyu depolarını yenileyerek vatandaşları sağlıklı suya kavuşturdu. Balıbey’de bulunan içme suyu deposunda bakım, onarım ve yenileme çalışması yapan MASKİ, Başıbüyük mahallesinin kullanılamaz halde olan eski deposunun yerine de yeni galvanizsu deposu inşa etti. Yenilenen depolar sayesinde daha temiz su kullanmaya başlayan mahallelerin muhtarları MASKİ’nin çalışmaları için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ’ye teşekkür etti.
“BAŞIBÜYÜK DAHA ÖNCE BÖYLE YATIRIM GÖRMEDİ”
Manisa Büyükşehir olmadan önce mahallenin böyle bir hizmet görmediğini ifade eden Başıbüyük Mahalle Muhtarı Cevdet Akkaş, “Su depomuz harabe gibiydi. Cengiz Başkanıma bu durumu ilettik. Allah razı olsun içme suyu depomuz 1 ay gibi kısa bir süre içerisinde yapıldı” dedi. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün 95 Mahalle Projesi kapsamında mahallede devam eden kanalizasyon çalışmalarıyla ilgili de memnuniyetini belirten Muhtar Akkaş, “Kanalizasyon sistemimizde tam değildi. Sağolsunlar ekipler hemen gelip, incelediler. Ardından mahallemizde çalışmalar başladı. Şuan çalışmalar bitmek üzere. Büyükşehir’in ve MASKİ’nin sayesinde hem temiz suya hem kanalizasyon hattına kavuşuyoruz. Cengiz Başkan’dan ve MASKİ Genel Müdürümüz Yakup Koç’tan Allah razı olsun. Mahallemiz daha önce böyle yatırım görmedi.Bütün ekiplere çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel