Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

MASKİ’den yoğun tempo

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerin altyapı eksikliklerini gidermek için yaptığı çalışmalarda Soma ilçesine bağlı İnönü Mahallesinde de kanalizasyon hattı döşeme işine başladı.

Mahallelerin altyapı ihtiyaçları MASKİ Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla ortadan kaldırılıyor. Bu kapsamda, Soma ilçesi İnönü Mahallesinde yeni imara açılan 4 sokağın kanalizasyon hattı döşeme işi MASKİ ekipleri tarafından başlatıldı. Bütün projeleriyle gelişen ve büyüyen Manisa’nın eksikliklerine son veren MASKİ, toplamda 700 metrelik hat sayesinde sokakları kanalizasyon hattıyla tanıştıracak. Çalışmayla birlikte İnönü mahallesinin tüm sokakları sağlıklı bir kanalizasyon hattı sistemiyle donatılmış olacak.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Büyükşehir yasasıyla birlikte büyüyen Manisa’nın ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyledi. Genel Müdür Yardımcısı Aslay, “Soma ilçemize bağlı İnönü Mahallesi’nde İrem, Tütün, Oya ve Tuana sokaklar yeni imara açıldı. Bu sokaklarımızda ortaya çıkan altyapı ihtiyacını karşılamak için çalışmalarımızı hemen başlattık. Büyüyen Manisa’ya ihtiyaç duyduğu altyapıyı sağlıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den aldığımız güçle Manisa’nın her noktasını daha sağlıklı ve kaliteli altyapı ağlarıyla yeniden inşa edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel