Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi

MASKİ’den İZSU’ya inceleme gezisi

MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Genel Müdürlüğü Makine İkmal ve Tesisler Daire Başkanı Ahmet Özdemir’i makamında ziyaret ederek, şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, misyonunu genişletmek, Manisa’yı daha prestijli bir kent haline getirebilmek ve kurumsal hedeflerini arttırmak için çevre büyükşehir belediyelerinin su ve kanalizasyon idaresi genel müdürlüklerini ziyaret ederek, deneyim paylaşımına devam ediyor. Bu kapsamda, MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu, İZSU Genel Müdürlüğü Makine İkmal ve Tesisler Daire Başkanı Ahmet Özdemir’i makamında ziyaret ederek çalışmalar ve uygulamalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ziyarette Öztozlu’ya, MASKİ Genel Müdürlüğü teknik personelleri eşlik etti. Daire Başkanı Ahmet Özdemir, Ali Öztozlu’nun ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu belirtmesinin ardından daire başkanlığına ait şantiye alanında incelemelerde bulundular. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak araç filosu bünyesine katılmak istenen vinçli kamyon ve gezici yağlama araçlarında incelemelerde bulundu.

MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu, İZSU Genel Müdürlüğü Makine İkmal ve Tesisler Dairesi Başkanlığında bulunduğu ziyaret ve incelemelerin çok olumlu geçtiğini belirtti. Öztozlu, ”MASKİ Genel Müdürlüğü olarak misyonumuzu ve vizyonumuzu geliştirmek için diğer büyükşehir belediyelerinde incelemelerde bulunarak gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Manisalı vatandaşlarımıza daha kaliteli ve iyi hizmetlerde bulunmak için gelişime ayak uydurmak zorundayız. İZSU Genel Müdürlüğü’ndeki ziyaretimiz ve incelemelerimiz gücümüze güç katacaktır” dedi.

Anahtar Kelimeler:
MaskiGenel Müdürlüğü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel