Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

MASKİ’de hem koordinasyon hem de eğitim

MASKİ Genel Müdürlüğü, her ay düzenli olarak yaptığı İş Sağlığı ve Güvenliği ile MASKİ İlçe Şefleri toplantısını gerçekleştirirken, bir taraftan da personelin motivasyonunu yükseltmek amacıyla eğitim semineri düzenlendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ilçeler arasında koordinasyonu yüksek seviyede tutmak adına her ay gerçekleştirdiği İş Sağlığı ve Güvenliği toplantılarını sürdürüyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen’in başkanlığında gerçekleştirilen ve daire başkanları, şube müdürleri, MASKİ ilçe şefleri ile İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanlarının katıldığı toplantıda iş süreçlerinde MASKİ personelinin dikkat etmesi gereken hususlar ele alındı.

İş Sağlığı ve Güvenliği toplantısının ardından MASKİ İlçe Şefleri toplantısına geçildi. İlçelerde yürütülen faaliyetlerin ve yatırımların değerlendirildiği toplantıda çalışmaların işleyişi değerlendirildi. İlçelerde yürütülen içme suyu, kanalizasyon hatları projeleri, dere ıslah ve temizlik çalışmaları ile diğer faaliyetler masaya yatırıldı.

“Manisa’yı kalkındıracak hizmetlere imza atıyoruz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, merkez ilçeler dışındaki 15 ilçede yürütülen çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etti. Bilgen, “Biz Manisa’yı kalkındıracak hizmetlere imza atıyoruz. Bunları yaparken de iş sağlığı ve güvenliği her şeyden önce geliyor. Hem çalışanlarımızı hem de vatandaşlarımızı korumak her şeyden önemli. Bu yüzden ekiplerimizin sahada çalışırken dikkat etmesi gereken konu başlıklarını her ay yeniden gözden geçiriyoruz. Yaşam boyu öğrenme kavramı üzerinden personelimizin eğitimine hiç ara vermiyoruz. Aynı şekilde ilçelerimizde hayata geçirilen büyük projelerimizi de yakından takip edip, gerekli istişarelerde bulunmak adına ilçe şeflerimizle de toplantılarımıza devam ediyoruz. Bu sayede koordinasyonumuzu üst seviyede tutup yatırımlarımızı hızlandırıyoruz” dedi.

Daha verimli çalışma için ‘Motivasyon eğitimi’

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü işbirliğinde personelin motivasyonunu yükseltmek amacıyla bir de eğitim semineri düzenlendi. Seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren Genel Müdür Coşkun, insanın en büyük rakibinin kendisi olduğunu söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak adına işbirliği içerisinde eğitim seminerleri düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ personeline yönelik verilen motivasyon eğitiminin ikincisi düzenlendi. Personelin bilinçlendirilmesi için verilen eğitim sayesinde, 17 ilçeye sunulan hizmetlerin kalitesinin artırılması hedef alındı. Eğitime; MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz, MASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Necati Abalı ile birlikte şube müdürleri ve çalışanlar katıldı.

Seminerde açılış konuşmasını yapan MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, bireyin kendisine söz geçirebildiği ölçüde başarılı olduğuna değinerek, motivasyonun öneminden bahsetti. Genel Müdür Coşkun, “Programımız motivasyon. Motivasyon genel bir ifadeyle, insanların çalışma azmini artırmak, verimli hale getirmek için yapılan çabalar bütünüdür. Hayatın her alanında örneklerle çeşitlendirebilirsiniz. Motivasyon çok önemli. İş yerindeki verimlilik için, hayatınızdaki mutluluk için, yaşamdan keyif almanız için mutlaka motivasyon şart. Motivasyon konusunda insanın en büyük rakibinin kendisi olduğu söyleniyor. Kendinizi yenerseniz inanın hayatın galibi siz olursunuz. Hepinize sevgi ve saygılar sunuyor, eğitimimizin yararlı olacağına inanıyorum. Başarılı, mutlu, huzurlu bir ömür diliyorum” dedi.

Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mehmet Karğın, personel motivasyonu ana başlığı altında stres ve çalışma yönetimi, kişisel ve kurumsal gelişim, halkla ilişkiler, etkili iletişim, ekip çalışması ve zaman yönetimi konusunda seminer verdi. Karğın, olumsuz stresin zararlarından bahsederek, stresi kontrol edilebilirse faydalı olacağına dair açıklamalarda bulundu.

Anahtar Kelimeler:
MaskiGenel Müdürlüğü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel