Öne Çıkanlar Orman ve Su İşleri Bakanlığı Eski bakanlar yakup şevki paşa MANİSA BÜYÜKŞEHİR Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı

MASKİ ilçe sorumluları çalışmaları değerlendirdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede gerçekleştirdiği çalışmalarda kesintisiz koordinasyonu sağlamak amacıyla MASKİ İlçe Sorumluları Toplantısını gerçekleştirdi.

Manisa’nın 17 ilçesine kaliteli ve sağlıklı altyapı hizmeti ulaştıran MASKİ Genel Müdürlüğü, ilçelerde yürütülen çalışmalarda denetim ve koordinasyona büyük önem veriyor. Bu amaçla MASKİ, 17 ilçede bulunan MASKİ sorumlularının katılımıyla bir toplantı organize etti. Toplantıda MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen ve Burak Aslay, Abone İşleri Dairesi Başkanı Sevinç Deniz, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Necati Abalı, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel ve İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Hayri Okkalı yer aldı. İlçelerin istek ve taleplerinin dinlendiği toplantıda, mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirilecek projeler için de notlar alındı. Uzak yakın demeksizin her ilçeye eşit hizmet anlayışını benimseyen MASKİ, toplantıda özellikle kırsal bölgelerde yaşanan altyapı sorunlarının ivedilikle çözülmesi için yapılabilecekleri değerlendirdi. İl genelinde gerçekleştirilen saha uygulama çalışmaları sürecinde alınması gereken iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarının önemine de değinen MASKİ yetkilileri, yapılan her çalışmada önceliğin iş ve işçi sağlığı olması gerektiği konusuna vurgu yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Maski
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel