Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU şehitler için kınama

Masal Ormanı Parkı Hızla İlerliyor

Gümüşçayı Kentsel Açık Alanında bulunan 38 dönümlük alanda seyir terasları, kafeteryası, yürüyüş ve bisiklet yolları, masal kahramanları ve amfi tiyatronun yer aldığı projenin yapım çalışmalarını inceleyen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, kısa sürede tamamlanacak olan Masal Ormanı Parkı ile ilçenin çok farklı aktivitelere olanak sağlayan yeni bir yaşam alanına kavuşacağını söyledi.
Masal Ormanı Parkının tüm maliyetinin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını ifade eden Başkan Kayda, “Çocuklarımızı, gençlerimizi ve aileleri sosyal bir alana kavuşturacak olan bu güzel proje için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum. Salihlimize hayırlı olsun” dedi.
Başkan Kayda, Avar Caddesinde devam eden prestij cadde düzenleme ve Atatürk (Çınarlı) Caddesinde gerçekleştirilen yağmursuyu alt yapı çalışmalarında da incelemelerde bulunarak işçilere kolaylıklar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel