Öne Çıkanlar ŞehzadelerKuşlubahçe mahallesi muhtarı Ramazan Vardar Salihli Belediyespor Gol Kralını Renklerine Bağladı Manisa Büyükşehir Belediyesi Murat Aydın SADECE AZERBAYCAN HALKINA DEĞİL

Manisa'yı Alaşehirli Öğrenciler Temsil Edecek
 Celal Şükrü Sayınsoy Ortaokulu Yıldız Kızlar takımı, Salihli Altınordu, Akhisar Yavuz Selim Ortaokulu, Turgutlu Ortaokulu, Turgutlu A. Ferit Giritligil Ortaokullarını 3-0’la geçerek grup birincisi olarak finale yükseldi. Turnuvada 3 grupta üçerli olarak 9 takım mücadele etti. Alaşehir Celal Şükrü Ortaokulu, finalde karşılaştığı Turgutlu Hasan Ferdi Ortaokulu ve Turgutlu A. Ferit Giritligil Ortaokulu’nu da aynı skorlarla 3-0 yenerek il birincisi oldu. Alaşehir Celal Şükrü Sayınsoy Ortaokulu bu birincilikle 28-29-30 Mart’ta yapılacak bölge şampiyonasında Manisa’yı temsil etme hakkını elde etti.

Okullar Arası Yıldız Kızlar Masa Tenisi Turnuvası’nda il birincisi olan Celal Şükrü Sayınsoy Ortaokulu Yıldız Kızlar takımı elde ettikleri birinciliğin ardından Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir’i ziyaret etti.
Şampiyon tenisçileri tebrik eden Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir, "Eğitim öğretim sadece dersle olmaz. Öğrencilerimizin başarılarının artırılması için sosyal etkinliklere de fırsat yaratmak gerekir. Öğrencilerimize fırsat yaratıldığı zaman neler yapabileceklerinin en güzel örneğini masa tenisi kız takımımız göstermiştir. Başarıda emeği geçen Okul Müdürümüz Mehmet Gürbüz, Beden Eğitimi öğretmenimiz İbrahim Ölmez ve özveriyle çalışan Kızlarımızla beraber emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.
Milli Eğitim Müdürü Yenir, masa tenisinde il birincisi olan şampiyon kızlara birer takım kitap hediye ederek başarılarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel