Öne Çıkanlar Türkmenköy Mahallesi Güllübahçe Çayı 1 milyar 44 milyon 291 bin 191 TL akparti manisa Manisada trafik kazası: 1 ölü ortadoğudaki değişim

Manisalı dağcı Erciyes’in zirvesinde

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından 18-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Gençlik Haftası Erciyes Dağı Zirve Tırmanışına Manisa Büyükşehir Belediyespor Dağcılık Şubesi Sporcusu Fırat Güntürk de katılım sağladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Erciyes Dağına Zirve Tırmanışı yapıldı. Bu önemli spor organizasyonunda Manisa Büyükşehir Belediyespor Dağcılık Şubesi Sporcularından Fırat Güntürk de katılım sağladı. Başarıyla gerçekleşen faaliyette Güntürk, 3916 metrelik rakımda Manisa Büyükşehir Belediyespor flamasını dalgalandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel