Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Manisalı badmintoncular milli takım seçmelerine katıldı

16-21 Şubat tarihleri arasında Bursa Acemler Spor Salonu’nda “Badminton Büyükler Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Gençler Milli Takım Seçmeleri” müsabakaları gerçekleştirildi. Müsabakalara katılan Manisa Büyükşehir Belediyesporlu badmintoncular 580 sporcu arasında tekler ve çiftler kategorisinde ilk 32’ye girerek önemli bir başarı elde etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesporlu badmintoncular, elde ettikleri başarıyla yine Manisa’yı gururlandırdı. Türkiye Badminton Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan “Büyükler Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Gençler Milli Takım Seçmeleri” müsabakaları 16-21 Şubat 2017 tarihleri arasında Bursa Acemler Spor Salonunda gerçekleştirildi. Büyükler Türkiye Şampiyonasına, Manisa Büyükşehir Belediyespor 3 sporcu ile katıldı. Toplamda 580 sporcu ve 276 kulüp arasından yeşil beyazlı badmintoncular, Türkiye sıralamasında tekler ve çiftler kategorisinde ilk 32’ye girerek, önemli bir başarı elde etti.

Anahtar Kelimeler:
ManisaBadminton
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel