Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Manisalı anneler kahkaha yogası ile tanışacak

Manisa’nın en önemli çekim merkezi ve buluşma noktası olan Forum Magnesia, 14 Mayıs Pazar Günü saat 16.00’da Anneler Günü’ne özel “Kahkaha Yogası” etkinliği gerçekleştirilecek.

Manisa’nın ilk ve tek alışveriş merkezi olan Forum Magnesia 14 Mayıs Anneler Gününde yine farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Forum Magnesia’da, 14 Mayıs Pazar Günü saat 16.00’da Anneler Günü’ne özel ’Kahkaha Yogası’ etkinliği gerçekleştirilecek.

Kişisel Gelişim Uzmanı Özden Kurnaz tarafından verilecek ücretsiz yoga eğitimi ile annelerin tüm streslerini atıp sağlıkla gülümsemeleri hedeflenen etkinliğe yoğun katılım olması bekleniyor. Son yıllarda tüm dünyada ilgi gören Kahkaha Yogası insanı rahatlatan, sakinleştiren doğru nefes teknikleri ile kahkahanın birleşmesinden oluşuyor.

Anahtar Kelimeler:
Manisa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel